Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
    Høy Kvalitet
    Trygg Handel
    1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

    21 august 2024

    DIY: Hvordan sette sammen og lage en kunstig blomsterbukett?

    Våren og høsen er perfekt for å friske opp interiøret med kunstige blomster. De glade fargene vil straks lyse opp huset ditt om våren, og de varme høstfargene gjør interiøret lunt om høsten. Heller ingen grunn til bekymring – med våre kunstige blomster kan du nyte vårbuketten hele våren og høstbuketten hele høsten og inn i vinteren. Våre kunstige blomster vil ikke visne, så du kan glede deg over en vakker blomsterbukett i mange år. En flott fordel med en kunstig blomsterbukett er at du enkelt kan tilpasse den med små tillegg, slik at den passer for alle årstider. Om våren velger du glade, fargerike blomster, mens du om høsten kan legge til kunstige grener for en sesongbasert bukett. Dette sparer deg for ukentlige turer til blomsterbutikken og er på sikt også mye rimeligere.

    Selvfølgelig kan du velge en bukett satt sammen av våre blomsterdekoratører, men hvor gøy er det ikke å sette sammen din egen bukett med alle dine favorittkunstblomster? Vi hjelper deg i gang med noen tips.

    Velg kunstige blomster i glade vårfarger og rolige farger til høsten

    Synes du det er vanskelig å sette sammen en kunstig blomsterbukett? Ikke i det hele tatt! Start med å bestemme hvilke farger du vil bruke i buketten din. Blått, gult, pastellfarger, men også sterke farger, er trendene for 2024 når det gjelder en glad vårbukett. Til høsten er varmere og dypere farger et godt valg. 

    Velg vårblomster

    Siden våre kunstige blomster ikke visner, er alle blomstene tilgjengelige hele året. Dette kan noen ganger gjøre det vanskelig å finne de rette sesongblomstene. Hvilke er typiske vårblomster du kan bruke i din kunstige bukett? Her er noen av våre mest populære kunstige blomster for våren. Sett sammen noen av disse i en vase, og du har garantert en nydelig vårbukett.

    1. Tulipan
    2. Iris
    3. Magnolia
    4. Anemone
    5. Blomstergren
    6. Waxflower
    7. Viburnum
    8. Levkøy

    Velg kunstige blomster med ulike strukturer

    For å sette sammen en vakker kunstig bukett er det viktig å velge blomster og grener med forskjellige strukturer. Dette skaper dybde i buketten. Men hva mener vi egentlig med det? Kombiner blomster med få og mange kronblader, og bland kunstige blomster med én knopp og med flere knopper. For å gi buketten mer volum kan du legge til kunstige grener og grønt.

    Arranger den kunstige buketten

    Når du har valgt de riktige kunstblomstene til vårbuketten din, er det tid for å arrangere buketten. Legg blomstene og grenene på gulvet. Begynn til venstre med den lengste stilken og avslutt til høyre med den korteste. Ta deretter den første stilken i hånden og plasser den neste stilken skrått over den første. Det er viktig at stilkene peker i samme diagonale retning. Fortsett å legge til blomstene og grenene på denne måten, og snu buketten innimellom. Slik sikrer du at buketten ser vakker ut fra alle vinkler.

    Tips! Hvis en stilk er for lang for buketten, kan du enkelt klippe den kortere med en tang.

    Kunstige blomsterbuketter

    Vil du heller kjøpe en ferdig kunstbukett laget av våre blomsterdekoratører? Det kan du selvfølgelig også gjøre. Se vårt store utvalg av kunstige blomsterbuketter her.

    NATURTRO BLOMSTER - REAL TOUCH

    Den nyeste teknologien innen kunstige blomster er våre real touch blomster. Ekte følt og nydelig utseende.